"Jag läste din blogg. Är du verkligen okej?"

24.06.2019 kl. 15:32

 

Nå jo. Nog är jag ju det.

Jag skriver ju som bekant om det som skaver. Det som är melankoliskt och svårgreppat. Det blir lite enformigt kanske, och det ger väl, precis som nästan alla personliga konton inom medierna inte en realistisk bild av verkligheten. Men rätt sällan är det just det man strävar efter att ge, tänker jag. 

Jag mår egentligen rätt bra. Kanske nästan så bra som man kan må. Eller? Hur bra kan man må? Går glädje att mäta? Jag grät senast idag över en väns bortgång, men det kanske i själva verket är ett sundhetstecken. Igår kände jag mig stressad över att inte riktigt orka räcka till, men det är något jag fortsättningsvis jobbar med. Inte att räcka till alltså, utan att vara okej med att inte räcka till. 

Under året som gått har jag befunnit mig i en miljö med höga tak och breda salar. Människorna som omgett mig har varit nära, stöttande och gett mig utrymme att treva mig framåt mot alla håll och kanter. Så här näringsrik jord har jag inte stått i på länge.

Jag har studerat konst i ett år nu.

 

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

En kort historik över människan

Människan har skrivit sedan den dagen denne knäckte koden och plitade ner AFRIKA med spretiga bokstäver på ett kopieringspapper. Människan skrev för att viljan blomstrade upp i dennes ivriga barnakropp. Någonstans på vägen förändrades något. Nu skriver människan för att människan är illa tvungen.