Ratatack

24.06.2019 kl. 16:10

 

Det är färdigspikat nu. Ratata kommer läggas ner till hösten, om ingen hastigt beslutar sig för att ta över plattformen efter KSF media. Att upprätthålla medier inom en minoritetskultur, ett minoritetsspråk är inte alltid lätt. Ratata har inte haft en bred budget, och då hederliga bloggar á la millennieskiftet ersätts av ännu snabbare medier ifrågasätts väl även behovet av plattformar likt denna.

Jag har mycket att tacka ratata för. Ratata har verkligen kunnat visa de goda sidorna av det lilla samhället. De sidorna som jag kan känna mig så stolt över och till och med, vill jag motigt erkänna skulle kännas tok-konstigt att leva utan. Det har nästan känts som ett litet kollektiv där vi alla haft varsit rum och vi ibland stuckit in huvudena hos varandra och haft små pratstunder, eller bara kollat läget. Plötsligt kommer vårt gemensamma hem rivas och vi måste alla söka oss till nya ställen och vi vet alla att det kommer bli svårare at hålla kontakten.

Jag har fått flera nya vänner här, lärt mig en hel del om mig själv och andra och till och med blivit lite kär. Jag kommer till och med sakna dem vars bloggar jag aldrig läste särskilt aktivt men som jag ändå visste att hela tiden fanns där, i andra ändan av huset.

Jag blir tvungen att flytta bloggen så småningom. Men jag betvivlar att någon portal kommer kännas lika bra som ratata.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:

En kort historik över människan

Människan har skrivit sedan den dagen denne knäckte koden och plitade ner AFRIKA med spretiga bokstäver på ett kopieringspapper. Människan skrev för att viljan blomstrade upp i dennes ivriga barnakropp. Någonstans på vägen förändrades något. Nu skriver människan för att människan är illa tvungen.