Hur sjutton gör man

30.07.2019 kl. 22:12

 

Hur gör man för att bli mer kompromisslös? Det är bara jag som kan leva mitt liv åt mig och ingen annan. 

 

Jag sjunker ner i träsket. Vid knäna tar det stopp. Allt är halvförmultet, kallt och vått. 

(Som om det vore något dåligt)


 
Kommentarer (1)
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Steg 1: Säg nej. Bara nej, och ge inte efter.
Affe31.07.19 kl. 17:06
Nej! (Jag håller helt med dig alltså. Det där var ett nej i övningssyfte. Tack.)
02.08.19 17:44

En kort historik över människan

Människan har skrivit sedan den dagen denne knäckte koden och plitade ner AFRIKA med spretiga bokstäver på ett kopieringspapper. Människan skrev för att viljan blomstrade upp i dennes ivriga barnakropp. Någonstans på vägen förändrades något. Nu skriver människan för att människan är illa tvungen.